Брандиране на офиси и магазини с фолиа

Ние брандираме витрини, стъклени паравани и прозорци в София и страната с професионални самозалепващи ПВЦ фолиа. Добавяме допълнителен слой ламинат, който защитава цветовете от избеляване и издържа години наред. Залепяме качествено и бързо перфо фолио на дупчици, бял пясъкоструй с грапава повърхност и гланцови стикери с пълноцветни графики при широкоформатен печат на изображенията с висока резолюция. Работим на достъпни цени на реклами, които можете да си позволите при първоначално брандиране на бизнес или належащо ребрандиране на вашия търговски обект. Сроковете са кратки и ясни за да ви гарантираме първокласно обслужване което можете да намерите само при нас. Рекламна агенция Премиум Реклама предлага индивидуален дизайн към всеки проект и опции за работа с файлове на клиента. Изпратете запитване за оферта на посочения в сайта мейл адрес, като включите ориентировъчни размери, локация на обекта и желано съдържание на поръчката. Можете да ни се обадите по телефона или да ни пишете в най-популярните приложения за мобилни устройства. Купете от водещата фирма в рекламния бизнес. Рекламирайте сега.

Матиране на стъкла с фрост фолио

Брандиране на витрини с перфо

Широкоформатен печат върху фолио

Допълнителни опции при брандиране с фолиа

Фирмата предлага още плотерно изрязване на фолио на ленти и геометрични фигури при векторна графика. За качествено брандиране на витрина или матиране на стъкла в офис ние изготвяме предварителен проект и визуализация на заданието, което коментираме и обсъждаме с нашите клиенти. При направено потвърждение на дизайна финализираме поръчката и уточняваме ден и час за облепяне. Издаваме фактури по ДДС и предлагаме опции за разсрочено плащане на вноски. Фолиата са едни от най-поръчваните външни реклами за магазини, а също така и за декорация на офиси, кол центрове и служби за сигурност. Цената за монтаж се определя от площта и мястото за фолиране. Фирмата дава отстъпки на своите клиенти при поръчки с голяма квадратура и поредно комплексно рекламно обслужване включващо няколко рекламни продукта като – табели по фасадата и перфо фолио по витрината, светещи букви и матиране на стъкла. Предлагаме рекламен винил на изгодна цена оферта в София. Поръчайте професионално облепяне с фолиа от рекламна агенция Премиум реклама сега.

« 2 на 3 »

Изграждаме фирмена идентичност и офис комфорт с висококачествени самозалепващи фолиа

Брандирането на витрините е част от понятието външна реклама, защото се прави от фирми за екстериорна физическа реклама в София, и в частност рекламна агенция Премиум Брандинг. Рекламите като знаете са хиляди видове, ние правим тези, които можете да ги пипнете и видите по улицата или на работното място. Облепяне на офис с фолио подчертава фирмената идентичност и комфорта в средата, особено когато има прорязани в материала лога или напечатани такива при дигитален печат с фотореалистични изображения върху мат пясъкоструй фрост фолио. В редица случаи това е изключително полезно по време конференции на закрито и делови срещи в офиса. Брандинга от външна реклама  е силно застъпен сред големите корпорации определящи нивото на пазара на стоки и услуги. В София все повече се забелязва тенденция за уникална или класическа фирмена идентичност с матови медии. Нашите клиенти държат на качеството, затова ние им осигуряваме най – доброто, което има в момента от водещите доставчици на материали и суровини за външна реклама. Вижте и какви винили правим. За повече информация и цени изпратете запитване по имейл. Поръчайте сега.