Цени на реклами

Цени на реклами, които си заслужават

Когато се правят цени на реклами (ценообразуване) трябва да се вземат под внимание редица фактори. Така може да се определи най-точната цена на реклама. При образуването на ценовата се взимат под внимание количество, клас и видове използвани материали и времето за дизайн, изработка и монтаж – положения труд. Рекламна агенция Премиум ще ви консултира за възможните варианти за изпълнение на определено задание от ценова листа и на базата на това ще ви предложи най-добрата оферта за външна реклама.

Колко струва една рекламна табела за магазин? – направете запитване за цени на реклами

За да ви дадем цена за реклами е много важно да уточним детайлите. Няма две табели в София, с поставянето им, на еднаква стойност и сега ще ви обясним защо. Първото нещо, което трябва да се знае е размерът на табелата. Логично, но трябва още информация. Къде ще бъде монтирана табелата. Този въпрос е от изключителна важност за да се определи материалът, който ще се ползва за изработка. Какъв е планирания бюджет за реклама? Както много пъти сме казвали, не най-скъпата реклама е най-ефективна, а тази която привлича клиенти и продава. Когато знаем сумата, в която трябва да поместим нашата оферта ние можем да ви предложим най-добрия вариант. Така например при стартиращ бизнес можем да предложим висококачествена табела от еталбонд, която ще издържи на външно влияние, без да поддаде, над 7 години, но можем да ви консултираме и за елегантен и красив вариант с пано от винил опънато по метална рамка. При двата варианта се постига перфектна визия, но с разлика в срока на експлоатация – паралелно, това има значение и за техните цени.

Необходимо ли е векторизиране на лого и има ли значение за ценеобразуване?

Друго много важно нещо при изготвянето на оферта (ценообразуване) е да се уточни дизайна при начало на поръчката. Това включва въпроси като – Дали ще бъде необходимо векторизиране на фирменото лого?, Какви ще бъдат използваните цветове и съответно марката има ли запазена цветове гама по номерация. Необходимо ли работа с цветова карта на даден производител? В някои случаи големите брандове на пазара имат вече готови файлове с лога, което значително намалява себестойността на поръчката. Това е така, защото веднъж направено едно изображение на векторна графика, то може да се използва на всякъде и при всички видове рекламни продукти без значение на размера и основата на медията.

Предоставянето на снимки значително намалява цената на поръчката и съответните цени на реклами

Съвсем по различен начин стои въпроса с растерната график в RGB (Red, Green & Blue). Там е много важно да се подберат и предоставят изображения с висока резолюция. Когато ни предоставите пакет с галерия от снимки цената на дизайна е значително по-ниска. В случай, че не разполагате с такива ние можем да ви предоставим такива от богатата ни банка с професионални снимки, колажи и предварително подготвени работни файлове. Купете външна реклама София.

Формата на продукта и сложността за изпълнението

Формата на определена табела от бонд, двустранна светеща кутия, тотем за ресторант също са определящ фактор за ценообразуването. Стандартно се поръчват фигури с правилни размери, но има и такива, които са с неправилна форма и се състоят от отделни части. В тези случаи се налага допълнително изрязване на плотер, фреза, кантал или друга професионална машина. Тези поръчки обикновено са съчетани и с лазерно гравиране с маркиращи системи за различни видове дърво, метали, фолио, кожа, хартия или стъкло. Индивидуалността при така изработените ваши рекламни продукти е гарантирана на 100%.

На каква височина ще се прави монтирането на реклами? Ценообразуване и цени на реклами.

За целите на монтажа и за да ви по-точна цена е необходимо да се запознаем с особеностите на локацията за монтиране. Голямо значение има колко човека ще са необходими да се направи определено поставяне. Ние НЕ работим на принципа – едни работи и 5 колеги го гледат. В монтажната група присъства един отговорник, който следи за изпълнението на поръчката на място и за общата визия за реализиране – останалите монтажисти се занимават с конкретни поставени им задачи. Друго, което също трябва да се вземе под внимание при формирането на ценово предложение – цени на реклами, е на каква височина ще се приложи рекламния продукт. Така например при височини от над 3 – 4 метра в повечето случаи използваме разглобяемо скеле. С помощта на тази конструкция ние можем да ви гарантираме качествено изпълнение. Ако правим височинен монтаж, тогава е необходимо да се направи спускане от покрива на сградата с въжета. Алпийската група за такива ситуации може да се справи даже и при небостъргачи.

Когато знаете какво искате на най-добрата цена – агенция Премиум ще го реализира. Когато започвате от нулата – екипът ни ще ви посъветва.

За да ви кажем конкретна цена за изработка и монтаж е важно да важно да уточним насоките, по които ще работим. Когато имате изградена представа какво искате и къде го искате ние ще го реализираме на най-добрите цени в София. Ако брандирането на вашия нов търговски обект започва от 0-та, тогава нашите дизайнери са на линия за да ви предложат цветове, форми и похвати в границите на отделения бюджет за реклама. Попитайте за оферта още сега! Изпратете своето запитване относно цени на реклами чрез формата за контакт в сайта или се обадете на телефон 0878581570. Ние е ще обработим вашата поръчка в най-кратки срокове и ще ви направим оферта на нормални цени.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.