Общи условия

В тази страница ще ви запознаем с общите положения при поръчка на рекламни материали от рекламна агенция Премиум. Има много варианти и случаи на сделки, почти колкото хора и фирми, но тук сме избрали най-значимите и важни за вас. Условията са базирани на въпроси и отговори възникнали от практиката и ежедневието на работа с клиенти. Постарали сме се да обхванем най-често срещаните ситуации и казуси. Общи условия за поръчка на рекламни продукти са тези за, които са общовалидни договорки между двете страни. Спецификата на работа и индивидуалните поръчки обуславят допълнителни уточнения при всяка заявка. Общовалидно правило е офертата да има цена, срок и време за изработка и монтаж. По-надолу в материала ще ви представим начини за поръчка на реклама, особености на дизайна при всяка поръчка, както и опции за консултиране при избора на брандиране. Много вече се възползваха от услугите ни. Вижте страницата ни Портфолио.

Как може да поръчате реклама и общи условия?

Можете да направите поръчка или запитване за рекламни материали по е-мейл office@premiumreklama.com, телефон 0878581570 и дори по приложение за съобщения (апликация) на същия номер. Необходимо е да се представите – име на фирма и телефон или мейл за контакт с вас. Да посочите вида на рекламното съоръжение, от което се нуждаете, неговите размери – височина, ширина и ако е необходимо дебелина. Място за монтаж – в кой район / квартал на град София се намирате, колко е височината от земята до мястото за слагане на рекламата. Това е важно за да предвидим какви монтажни инструменти ща се необходими.

Какво е важно да включите във вашето запитване за изработка на реклама (рекламни продукти) и какво трябва да знаете?

За изготвянето на точна оферта относно цена, срок за изработка и монтаж на място е необходимо да знаем точните параметри на вашия обект или на мястото за брандиране. Като пример: Цените най-често варират заради различните материали, които се използват при определен проект. Количеството на суровини, които ще бъдат потребени – различни типове фолио – транслуцентно, огледално или фосфоресцентно, плоскости от бонд, плексиглас или алуминий също имат решаваща роля за крайната цена. Голямо значение има също и дали рекламата, която искате ще бъде светеща или несветеща. При светещите реклами логично се използват електрически инсталации и различни осветителни тела като диоди и пури, което увеличава себестойността на готовата продукция. При несветещите реклами нещата са значително по-бюджетни, но не по-малко ефектни. В някои случаи за да монтираме рекламите използваме спускане от покрива с въжета (алпийската монтажна група). Друг път сглобяваме скелета на височина над 6 метра. Поради тази причина е важно да се знае на какви височини ще бъде поставена вашата рекламна табела, лого и примерно: надпис „Продава се + телефонен номер“. Изпратете ни запитване чрез страницата ни Контакти от главното меню.

Консултиране за рекламни продукти

След като изпратите вашето запитване, ние ще прегледаме предоставената ни информация и ще ви отговорим в най-кратки срокове. Ако има нещо, което е необходимо да бъде уточнено, наш представител ще се свърже с вас за уточняване на необходимите детайли. След като всичко бъде договорено в писмен вид ние ще ви изпратим оферта с параметрите, цените и сроковете на поръчката. Преди започване на поръчката и същинската работа по дизайна е необходимо заплащане на авансова сума. Може да бъде направено и еднократно плащане в пълния размер в началото. При направен дизайн и отказ от поръчка, рекламна агенция Премиум си запазва правото да удържи сумата за направа на дизайна включително данък добавена стойност. Изготвянето на визията може да процедури и действия, за които агенцията не дължи обяснение на поръчителя. С направена поръчка в устна или писмена формат възложителят се съгласява с това. Когато искате да направите реклама, но не знаете точно от какво имате нужда, ние можем да ви консултираме. Вижте повече за нас в сайта. Това е също част от нашите общи условия. По този начин вие ще добиете представа за различните опции за брандиране (рекламни продукти) и съответните предимства, недостатъци и цени.

Дизайн и общи положения

При поръчка на реклама правим стандартно и ако е необходимо 2 (два) основни и различни дизайна и с до 3 (три) доработки на основен дизайн. Всеки допълнителен дизайн и доработка над тази бройка (над обявените) се заплаща допълнително съгласно сложността на проекта и договорени суми. Първоначално правим обща визия на рекламата в груб вид. Същинската работа по реалната графика започва след отразяване на авансово плащане по нашата фирмена сметка. За всеки аванс или последваща сума издаваме проформа фактура и фактура в оригинал. В случай на отказ на отказ на поръчка от клиента, рекламна агенция Премиум си запазва правото да задържи сумата за дизайн, получена с авансов превод. При остатък от паричния превод, той (останалата сума след приспадане на цената за дизайна с ДДС) се връща на клиента. Работим и с дизайн на клиента в подходящи формати за печат.

Лого надпис на рекламна агенция Премиум

При изработката, монтажа и готовата рекламна продукция агенцията си запазва правото, описано в настоящите общи условия, да поставя свои рекламни лого надписи по дизайна. Надписите могат да съдържат, като не се изчерпва до – лого, име, телефон и/или e-mail.  Те представят фирмата при готовия продукт. По желание на клиента, отличителните символи могат да не бъдат поставяни срещу заплащане на допълнителна сума от 50 лв. без начислен данък добавена стойност.