Фолио на дупчици за витрини

Защо да изберете фолио на дупчици за витрини?

В случай, че сте решили да придадете характерен облик на вашия търговски обект и търсите добри предложения за целта, то сте на точното място. В рекламна агенция Премиум, предлагаме разнообразни варианти за външна и вътрешна реклама, като надписи, изработване на лога, фолиране на витрини и много други. Защо да изберете фолио на дупчици за витрини? В случаите, в които желаете да промените изцяло изгледа на обекта, като го свържете с определен стил, който недвусмислено да насочва клиентите за това каква е дейността на вашата фирма, то перфо фолиото е много добър вариант. Така, изображението се превръща и в декорация и служи, като рекламен продукт. Друго предимство на този вид реклама е, че не се налага да се узаконява допълнително направената визия на търговския обект.

Фолиото на дупчици за витрини се нарича „Перфо фолио“

Перфо фолиото дава наситени цветове и интересна графика, като същевременно пропуска светлина отвън и създава приятно усещане отвътре. Така за фризьорски салон, например, би било добра идея да се създаде повече комфорт за посетителите, като същевременно визията дава да се разбере отдалеч, че става дума именно за студио за красота.  На същия принцип, може да се постави фолио на дупки и върху витрини на ресторанти, сладкарници и др., като се изберат подходящите за това апетитни картинки.

Предназначение и подходящи места за фолиране

За случаите, в които става дума за йога център, бихте могли да изберете нежни и релаксиращи природни картини, в които преобладават зелените или сините цветове, носещи хармония и спокойствие. За всеки вид дейност, може са се избере подходящото изображение, а с помощта на фолиото на дупчици, то може да обхване всички витрини и освен това не е никак скъпо и се поставя бързо. Вижте някои от изработените вече проекти в каталога и можете да се вдъхновите допълнително. Изберете сами при желание можете да ни пишете в Интернет или да използвате телефоните за връзка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.