За нас като рекламна агенция

Ако още не сте чували за Премиум Реклама, което е малко вероятно, сигурно се питате кои сме ние? …и правилно! Сега ще ви разкажем с най-голямо удоволствие за нас! Рекламна агенция Премиум е фирма за външна реклама в София с традиции и опит в брандирането. Ние сме специализирали дейността си в изработката и монтажа на всички видове външни реклами. Това са – добре познатите светещи табели, триизмерните букви с диодно осветление (по покривите на сградите), фолирането на стъкла и прозорци и още много други… Даже и такива, каквито и ние още не знаем, че можем да правим. Как така ли?! Ами когато клиентите ни имат ексцентрични виждания за представяне на дейността си с продукти и услуги, които продават – ние ще направим всичко възможно да реализираме тяхното въображение на практика на най-добрата цена. Запознайте се с Общи условия за поръчка.

Реклама ползват само най-успелите в бизнеса – за нас е удоволствие да ви съдействаме

Без реклама не може! Много хора и фирми подценяват значението на брандинга. В един момент го разбират в последствие, но по трудния начин – с много въпросителни защо няма приходи и клиенти. Ами как да има. Рекламата е лицето на вашата фирма. Облика на юридическата ви същност. Ако не сте разпознаваеми и търсени на пазара – вие сте невидими, а по пози начин загубите и липсата на пари са неизбежни. Бизнеса е едно съревнование, в което само отличените печелят. Колкото и добра стока да продавате и каквито и да било отлични услуги да предлагате, ако не направите впечатление на минаващите пред вашия търговски обект или офис няма да успете. Трябва да „накарате“ хората да влязат при вас и да направят покупка. Тогава идваме ние на помощ, защото знаем как се прави реклама на повече от Премиум. Вижте снимки в нашите галерии.

За кого правим реклами?

Когато бизнеса ви стартира или вече имате сериозни позиции на пазара и искате да подчертаете своята марка – обадете се на телефон 0878581570 и поръчайте реклами на супер цени от Марките. Ние не сме космонавти, и цените в офертите ни са земни и достъпни. Основен принцип при работата ни е да ви предложим няколко варианта и вие да си изберете най-подходящия за вас. Подхождаме индивидуално към всяка фирма, защото сте избрали да поръчате на нас и ни плащате за това, за което ви благодарим. Пред нас са равни корпорации и новорегистрирани дружества. За всеки парите имат значение. Някои си мислят, че са по-велики от други, но за агенцията, (за нас) важен е клиента – в различните му форми, и изпълняваме поръчките в реда на тяхното приемане.

Адрес на фирмата

Агенция Премиум се намира със седалище в град София, но честно казано рядко ни остава време да поседнем. Екипът ни се състои от млади и амбициозни специалисти, дизайнери и монтажисти. Нашата мисия и целта за нас е да направим бизнеса ви по-атрактивен и по-разпознаваем на пазара. Ако вече имате направени реклами, които трябва да се подновят, ремонтират или реновират ние сме вашият партньор. Попитайте за оферта още сега и поръчайте перфектни външни или интериорни реклами на ниски цени от агенцията за реклама в столицата Премиум. Интересни публикации, събития и новини можете да следите в нашия блог или като се абонирате за бюлетина.