Изработка на винили с капси или опънати по рамка

Рекламна агенция Премиум Реклама предлага на своите клиенти професионално брандиране на търговски обекти с висококачествени пана от винил с капси и опънати по рамка. Печатаме при широкоформатен печат с висока резолюция за фотореалистични изображения. Ние работим основно с промазан винил, който е изключително здрав и издръжлив на вятър и слънце. Монтираме бързо на място и в кратки срокове за изпълнение на поръчките. Фирмата предлага още периодично ребрандиране с винилови продукти при изгодни условия и регулярни поръчки. Винили се ползват често от големите фирми на пазара по време на кампании и промоции на стоки и услуги, а също така и от стартиращи дейността си дружества, за брандиране на фасада. Този вид рекламни пана намират приложение както самостоятелно – опънати с ластично въже или свински опашки, така и като лица при светещите кутии. Винили за външна реклама се изработват винаги по поръчка и по индивидуален размер. Поръчайте сега защото си заслужава.

Винил пана с капси – печат и монтаж

Опъване на винил по рамка

Перфо винил за обличане на сгради

Поръчайте рекламни винили със собствен дизайн и експресен монтаж

Фирмата предлага индивидуален, характерен рекламен дизайн към всеки проект и освен това работи и с файлове на клиента – изключително срещата практика при компании с наличен брандбук. Затова ако вече имате изготвена визията в реални размери за печат, в CMYK и криви, можете да ни я изпратите и ние да изработим и монтираме вашите винил пана за външна реклама. Монтираме на всякакви височини с помощта на удължени стълби, мобилни вишки и разбира се метално скеле. Агенцията е сред водещите фирми на пазара по реализирани поръчки за производство и монтаж на реклами с винили и фолио. Работим по заявки за брандинг основно на територията на София, но също така можем да съдействаме и в други населени места. Изпълняваме аутсорс поръчки за изцяло монтажни дейности при предоставени рекламни материали от рекламни агенции и фирми от други градове. Поръчайте качествени винилови пана с фотореалистични изображения от рекламна агенция Премиум сега.

Нашите винили за външна реклама са с високо качество на печата

Винилите са едно отлично решение за външна реклама на ниска цена и са основно перо в ребрандирането на фасадите на супермаркети и големи вериги магазини. Като рекламна агенция можем да ви кажем, че винилните пана са масово предпочитани заради своите качества като материал, който позволява дигитален печат с фотореалистични изображения и висока резолюция на печата. Най – добре изглежда външна реклама върху винил когато се печата в една посока и това се прави най – вече когато размера е малък или ще се гледа от близко разстояние. Ако целта ви е големи платна с големи размери тогава варианта ви е със средно качество на отпечатването, защото така и цената е значително по добра. Рекламна агенция фирма за брандинг Премиум ви предлага висококачествени професионални външни реклами за малкия и средния бизнес като ние работим по масови серийни и индивидуални поръчки за изработка и монтаж в София и страната при изгодни условия. Изпратете запитване за цена като посочите размери и височина за монтаж. Ние ще се свържем с вас допълнително за уточняване на детайлите. Поръчайте сега.